Voinko suoratoistaa YouTubeen samalla, kun pelaan Backbone Onella?

Joo. Paras tapa suoratoistaa Backbonea (ja iOS-pelejä yleensä) on käyttää AirPlay 2:ta peilaamaan iPhonesi Apple TV:hen ja yhdistämällä Apple TV sieppauskorttiin, kuten El Gato HD60S. Tämä mahdollistaa matalan viiveen suoratoiston korkealla resoluutiolla ja suurella kuvanopeudella (60FPS) tvOS 14:ssä ja iOS 14:ssä.

Jos sinulla ei ole Apple TV:tä ja sieppauskorttia, voit myös käyttää Streamlabs-sovellusta suoratoistoon suoraan puhelimestasi.