Voinko tallentaa myös ääneni, kun tallennan pelaamista?

Kyllä. Kun tallennat pelaamistasi, myös seurueesi ääni tallennetaan, joten voit elää kaikki eeppiset hetket myöhemmin uudelleen.

Android-käyttäjät Huomautus: PlayStationin DRM-suojatun sisällön tallentaminen aiheuttaa mustan näytön. PlayStation-pelien tallentamiseen suosittelemme käyttämään Playstationin sisäänrakennettua näytön tallennusta PS Remote Play -sovelluksessa ja jakamaan sisällön PSN:n kautta.