Olenko oikeutettu lunastamaan Xbox Game Pass Ultimate Bundlen?

Kaikki Backbone One – Standard Edition iPhonelle -laitteen ostajat saavat 1 kuukauden Xbox Game Pass Ultimate -kokeilujakson.

Backbone One – PlayStation Edition iOS:lle, Backbone One – PlayStation Edition Androidille ja Backbone One – Standard Edition Androidille eivät sisällä Xbox Game Pass Ultimate -kokeilujaksoa.

Tämä tarjous on voimassa vain uusille Xbox Game Pass -jäsenille. Jos sinulla on aiemmin ollut Xbox Game Pass- tai Xbox Game Pass Ultimate -tilaus, et voi välttämättä lunastaa koodia. Jos olet nykyinen jäsen, et voi lunastaa koodia. Tarkista myös täältä, että täytät maa- tai aluekohtaiset vaatimukset.

Ostos on tehtävä verkkosivuiltamme tai valtuutetulta jälleenmyyjältä, jotta 1 kuukauden kokeilujakson voi saada. Luottokortti vaaditaan. Jos et peru tilausta, sinulta veloitetaan jäsenyyden normaalihinta, kun kampanja-aika päättyy. Ehtoja, poissulkemisia ja suoratoistorajoituksia sovelletaan. Xbox Cloud Gaming (Beta): tietyt laitteet ja alueet. Lunastuksen yhteydessä nykyiset Gold-jäsenyydet päivittyvät Ultimate-jäsenyydeksi muuntosuhteella. Pelivalikoima vaihtelee ajankohdan, alueen ja laitteen mukaan. Katso https://www.xbox.com/en-US/xbox-game-pass. Rajoitus: 1 per henkilö/tili.