Uudet pelaajat saavat automaattisesti yhden vuoden ilmaisen kokeilujakson Backbone+: sta, joka sisältyy heidän ostamaansa Backbone One -peliin. Tämän vuoden jälkeen Backbone+ uusitaan automaattisesti sovelluksessa ilmoitetulla hinnalla.

Selkäranka+ antaa pelaajille pääsyn:

• Eksklusiiviset edut, kuten ilmaiset kuukaudet Xbox Game Pass Ultimate -pelissä, muut maksuttomat kokeilut, pelin sisäiset kohteet ja monet muut tulevat edut.
  • Pääsy Backbone-sovelluksen monipuoliseen ohjelmistokokemukseen, mukaan lukien kaikki edellä mainitut uudet ominaisuudet sekä futuurien ominaisuudet.