Voinko määrittää Backbone One iPhonelle -ohjaimen painikkeet uudelleen?

Kyllä! iPhonessa voit vaihtaa painikemäärityksiä iOS-asetuksissa.

Android-laitteissa painikkeiden määrittäminen ei ole toistaiseksi mahdollista.

Ennen kuin aloitat ohjaimien mukauttamisen, varmista seuraavat asiat.

1. Tarkista, että Backbone-sovellus ja puhelin ovat molemmat ajan tasalla
  2. Varmista, että Backbone-ohjaimesi on kytketty, jotta voit muokata ohjaimia.

Avaa iPhonen Asetukset > Yleiset > Peliohjain > Lisää profiili

Kun olet lisännyt profiilin, joka sisältää mukautetut painikemääritykset, valitse Backbone One > Oletussäätimet > Käytä profiilia.

Jos haluat lisätä pelikohtaisia ohjaimia, napauta Lisää peli -painiketta. Huomaa, että luettelossa ei näytetä pelejä, joilla ei ole App Storessa virallista ohjaintukea.