Miten otan käyttöön Xbox Game Pass Ultimaten?

Tarvitset aluksi Microsoft-tilin ja aktiivisen Xbox Game Pass Ultimate -tilauksen.

Voit luoda Microsoft-tilin täällä: https://account.microsoft.com/account/

Xbox Game Pass Ultimaten maksuton kokeilu on saatavilla vain asiakkaille, jotka ostivat Backbone One – Standard Edition iOS:lle -version valtuutetulta jälleenmyyjältä.

Jos et ole vielä lunastanut Xbox Game Pass Ultimate -kokeilujaksosi Backbone One – Standard Edition iOS:lle -ostoksesta, katso ohjeita täältä.

Jos tarvitset apua kokeilujakson lunastamisessa Microsoft-tilillesi, katso ohjeita täältä.

Kun olet ottanut käyttöön Microsoft-tilin ja aktiivisen Xbox Game Pass Ultimate -tilauksen (joko tarjouksemme kautta tai tilaamalla sen itse), pääset pelaamaan noudattamalla seuraavia ohjeita.

iOS-/Apple-laitteet:

• Avaa Backbone-sovellus ja siirry tilisi yhteyksiin:

Backbone-sovellus > valikko > Settings (Asetukset) > Connections (Yhteydet)

• Yhdistä Microsoft-tilisi, jossa on aktiivinen Xbox Game Pass -tilaus, napauttamalla Connect Xbox account (Yhdistä Xbox-tili) -painiketta.

• Kun olet yhdistänyt tilisi, etsi Xbox Game Pass -peli Backbone-sovelluksesta ja aloita pelaaminen! Tunnistat pelit pienestä Xbox-kuvakkeesta (katso oheinen kuva).

• Valitse haluamasi Xbox-peli ja käytä Play Instantly (Pelaa heti) -painiketta.

• Sinua pyydetään kirjautumaan Microsoft-tilillesi. Käytä kirjautumispainiketta ja kirjaudu Microsoft-tilillesi.
  • Kun olet kirjautunut sisään, voit alkaa pelata kaikkia Xbox Game Pass -suosikkipelejäsi suoraan Backbone-sovelluksessa!

Android-laitteet:

• Avaa Backbone-sovellus ja etsi mikä tahansa Xbox Cloud Gaming -nimike! Tunnistat ne Xbox-logosta (katso kuva).
  • Avaa peli Backbone-sovelluksesta ja kirjaudu sisään Microsoft-tilisi, jossa on aktiivinen Xbox Game Pass Ultimate -tilaus. Suosittelemme valitsemaan Stay Signed In (Pysy kirjautuneena) -vaihtoehdon, jolloin sinun ei tarvitse kirjautua sisään joka kerta, kun haluat käynnistää pelin.