PlayStation Remote Playn vianmääritys

Jos sinulla on ongelmia PlayStation Remote Playn käyttämisessä, aloita tästä:

1) Varmista, että olet noudattanut PS Remote Playn käyttöönotto-ohjeita täällä.

*Huomautus: Alkuasetukset on määritettävä samassa verkossa, jossa konsoli on.

2) Tarkista, että puhelimen käyttöjärjestelmä ja PlayStation Remote Play -sovellus ovat ajan tasalla.

3) Jos yrität muodostaa yhteyden konsoliin mobiilidatayhteyden kautta, sinun on otettava mobiilidatavaihtoehto käyttöön PS Remote Play -sovelluksen asetuksissa.

4) Jos sinulla on useita tilejä PlayStation-konsolissasi, sinun on kirjauduttava ensin sille tilille, jota haluat käyttää konsolissa.

5) Jos sinulla on edelleen ongelmia Remote Play -asetusten määrittämisessä, ota yhteyttä PS-tukitiimiin täällä. Linkki: https://www.playstation.com/en-us/support/