Moet ik een pc, PlayStation-console of Xbox-console bezitten om de Backbone One voor Android te gebruiken?

In bepaalde gevallen.

De Backbone One opent een wereld aan mogelijkheden voor alle soorten gameplay. Je hebt geen console nodig om honderden fantastische games met controllerondersteuning te spelen.

Als je PlayStation Remote Play wilt gebruiken, heb je niettemin een Backbone One – PlayStation-editie voor Android en een PlayStation-console nodig.

Ook als je Xbox Remote Play wilt gebruiken, heb je een Xbox-console nodig. Maar je kunt Xbox Cloud Gaming gebruiken zonder een Xbox-console, zolang je een Xbox Game Pass Ultimate-abonnement hebt. Houd er rekening mee dat een Backbone+-abonnement vereist is om Xbox Cloud Gaming te starten vanuit de Backbone-app.

De Google Play Store en GeForce NOW bieden ook honderden fantastische games met controllerondersteuning om te ontdekken.

Kijk op de pagina Platforms voor meer informatie over je opties, waaronder Xbox Cloud Gaming, Remote Play en GeForce NOW.