Als u problemen ondervindt met uw Backbone One for Android, zult u er altijd voor willen zorgen dat zowel het besturingssysteem van uw Android als de Backbone App up-to-date zijn. Volg hiervoor de instructies van Google over het up-to-date houden van uw besturingssysteem en apps:

Het besturingssysteem van uw Android controleren en bijwerken

Het controleren en bijwerken van uw Android apps, inclusief de Backbone App

Nog steeds problemen? Bekijk dit artikel over het oplossen van problemen met uw Backbone One for Android.