Door de nieuwe USB-C technologie van Apple op hun iPhone 15-lijn, is de iPhone 15 compatibel met onze Backbone-controller met USB-C. Je kunt een Backbone-controller met USB-C kopen op onze website.

De iPhone 15-serie heeft geen adapter nodig. Onze huidige siliconenadapter (voor de iPhone 13- en 14-serie) is niet compatibel.

Merk je dat je camera tegen de controller stoot? De cameramodule van je iPhone kan licht contact maken met de Backbone. Maak je geen zorgen. Al het glas op je iPhone (inclusief het cameraglas) is 10x krasbestendiger dan de harde kunststoffen die voor de Backbone worden gebruikt. Je Backbone kan de cameramodule van de iPhone niet beschadigen.