Kan ik mijn Backbone One met lightning-poort omruilen voor een Backbone One met USB-C-poort?

De iPhone 15-serie zal helaas niet compatibel zijn met de controllers met lightning-poort. Je kunt een Backbone-controller met USB-C kopen op onze website. Onze huidige siliconenadapter is niet compatibel met de iPhone 15-serie. Lightning-naar-USB-C-adapters zijn ook niet compatibel.

Als je je controller met lightning-poort in de afgelopen 30 dagen hebt gekocht, kom je mogelijk in aanmerking voor een omruiling. We bieden echter geen uitzonderingen op ons ruilbeleid aan gezien de onthulling van Apple.