Je Backbone One (2e gen) gebruiken met compatibele hoesjes

We willen je heel graag aan de slag laten gaan met je Backbone One-controller! In de doos van je Backbone One-controller vind je je controller met vooraf geïnstalleerde adapters en een andere set adapters in een doos aan de binnenkant van het deksel. Deze adapters zijn magnetisch en worden op de controller aangesloten met een magnetisch slot, zodat je ze op elk moment kunt verwisselen of verwijderen.

OPMERKING: Elke maat heeft twee adapters, één voor elke kant van de controller.

De grote adapters worden vooraf geïnstalleerd op de controller voor wie de telefoon zonder hoesje gebruikt (of als je een telefoonskin gebruikt in plaats van een hoesje).

De kleine adapters onder het deksel van de doos dienen om te spelen met compatibele hoesjes.

Elke set adapters is gelabeld met de letter 'S' of de letter 'L' op de achterkant om aan te geven welke set Small en welke set Large is. Gebruik de adaptermaten niet door elkaar.

De adapters voor hoesjes installeren op je Backbone One-controller

Als de vooraf geïnstalleerde adapters op de controller niet goed passen, kun je de video bovenaan deze pagina bekijken om te leren hoe je ze kunt verwijderen.

De adapters verwijderen

1. Steek je vingernagel in de inkeping aan de onderkant van de adapter.
  2. Draai de adapter naar het midden van de controller.
    1. Hierdoor komen de adapters vrij van hun magnetische vergrendeling.
  3. Verwijder de adapters aan beide zijden.

De adapters installeren

1. Als je van adapter wilt wisselen, verwijder dan eerst alle bestaande adapters van de controller.
  2. Controleer de achterkant van beide adapters die je wilt installeren om er zeker van te zijn dat ze dezelfde grootte hebben.
  3. De adapter met het gat in het midden moet altijd aan de rechterkant van de controller zitten, waar de telefoonaansluiting zich bevindt.
  4. De adapter zonder gat wordt aan de linkerkant van de controller geplaatst.
  5. Lijn de drie magnetische pinnen (de drie cirkels op de achterkant van de adapters) uit met de cirkels op de controller en plaats de adapters in de controller.
  6. Klik je telefoon erin vast en je bent klaar om te spelen!

Screenshot 2023-10-16 at 11-42-18 Help Desk Article Notes.png

Mijn apparaat past niet in de controller met een van beide adapters geïnstalleerd

Het is mogelijk dat het hoesje van je telefoon (of de camera-uitstulping van je telefoon) zo groot is dat hij beter in de controller past zonder dat een van de adapters is geïnstalleerd! De adapters zijn niet nodig, dus je kunt de adapters uit de controller halen en je telefoon zonder adapters aansluiten.

Als je telefoon met het telefoonhoesje niet past (met of zonder adapter) is je telefoonhoesje mogelijk niet compatibel. Je kunt je telefoonhoesje verwijderen en de grote adapters installeren om zonder telefoonhoesje te spelen.