1. Het lijkt erop dat Backbone een nieuw product heeft uitgebracht. Hoe heet het?
    • Backbone heeft twee geüpdatete Backbone One-controllers voor telefoons met USB-C geïntroduceerd:
      • Backbone One voor iPhone en Android – USB-C (2e gen)
      • Backbone One – PlayStation-editie voor iPhone en Android – USB-C (2e gen)
  2. Wat zijn de verschillen tussen de 2e en de 1e generatie?
    • Beide generaties USB-C ondersteunen iPhone 15 en Android-telefoons met USB-C (OTG) , waardoor meeslepende game-ervaringen mogelijk zijn.
      • Er zijn een paar belangrijke verschillen:
        • De controller van de 2e generatie ondersteunt een breder scala aan telefoons en compatibele telefoonhoesjes via verwisselbare magnetische adapters en een grotere brugverlenging.
        • De D-pad en knoppen van de controller van de 2e generatie zijn bijgewerkt voor nog nauwkeurigere en responsievere input.
  3. Hoe weet ik of ik de 2e generatie of de 1e generatie heb?
    • Kijk onderaan links op de verpakking van het product. Daar staan de woorden '(2e generatie)'.
    • Sluit je telefoon aan op je Backbone One en open de Backbone-app.
      • Tik op het hamburgerpictogram linksboven en vervolgens op het tandwielpictogram ⚙️ om naar de instellingen te gaan.
      • Tik op 'Controller' en dan weer op 'Controller'.
      • Het modelnummer is 'BB-51-P-B' of 'BB-51-P-W' voor controllers van de 2e generatie.
  4. Ondersteunen de nieuwe producten telefoonhoesjes?
  5. Werkt mijn Backbone met mijn hoesje zodra ik hem uit de doos neem? Hoe stel ik mijn Backbone in om met mijn hoesje te werken?
    • Installatiegids met instructies over hoe je Backbone One-controller (2e gen) werkt met een heleboel compatibele hoesjes.
    • De Backbone One (2e gen) heeft een magnetisch adaptersysteem voor een betere pasvorm voor telefoons met compatibele hoesjes.
    • De Backbone One (2e gen) wordt geleverd met twee sets adapters: grote en kleine.
    • Bij de levering zijn de grote adapters geïnstalleerd op de Backbone One (2e gen), zodat er zonder hoesje gespeeld kan worden.
    • Gebruikers kunnen de grote adapters snel vervangen door de kleine adapters, of de adapters helemaal verwijderen, om te kunnen spelen met de meeste telefoons met hoesjes.
  6. Waar kan ik de controller met USB-C van de 2e generatie kopen?
    • Je kunt de Backbone One voor iPhone en Android – USB-C (2e gen) en de Backbone One – PlayStation-editie voor iPhone en Android – USB-C (2e gen) kopen bij: