NIEUW: Carrying Case voor de Backbone One-controller

16_9 (6).png

Bescherm je Backbone One, thuis en onderweg!

Deze lichtgewicht Carrying Case houdt je controller moeiteloos safe. De stevige buitenkant en de voorgevormde binnenkant dempen schokken en beschermen tegen vallen. De voorgevormde, vilten buitenkant voelt zacht aan en heeft een slank profiel, wat zorgt voor een strakke, stijlvolle beleving. De waterdichte, onopvallende rits zorgt voor moeiteloze toegang, waar je ook bent – zonder dat die afdoet aan de strakke look van de Carrying Case.

De Carrying Case is geschikt voor alle Backbone One-apparaten voor zowel iOS als Android, ook als de Backbone iPhone 13/14-adapter is geïnstalleerd. Hij is ook verkrijgbaar in een PlayStation-editie!

Ga naar onze website om je eigen exemplaar te bemachtigen!