Is er een leeftijdseis voor het gebruik van Backbone?

Nee!

Backbone One (de controller) heeft de app niet nodig om te werken en is geweldig voor spelers van alle ! De controller werkt in elke game die gamecontrollers ondersteunt (Minecraft-, Roblox-, Apple Arcade-games, enz.).

Echter, net als iMessage, Fortnite, Discord, Houseparty en de meeste andere sociale apps, vereist de Backbone-app dat je 13 jaar of ouder bent, omdat het voor voicechat is en om met vrienden te spelen. Apple vereist dat gebruikers 13 jaar of ouder zijn om Aanmelden met Apple te gebruiken en online veiligheid te garanderen.

Houd er rekening mee dat de Backbone One zonder de app op duizenden controller-compatibele games kan worden gebruikt.