Hoe wissel ik mijn Xbox Game Pass Ultimate-aanbieding in?

Hier zijn een paar manieren om toegang te krijgen tot je gamecode:

1 - De Xbox Game Pass Ultimate-code wordt naar verwachting verstrekt tijdens het instellen van de Backbone. Wanneer u uw Backbone One op uw iPhone aansluit en de Backbone-app opent, wordt verwacht dat het installatieproces automatisch start.

2 - U kunt ook binnen de Backbone-app controleren terwijl uw Backbone is aangesloten en op de onderstaande tegel klikken. Hier zou je je code moeten kunnen krijgen.

OPMERKING: Als u een "ziet, controleert u de instructies die bij uw code zijn geleverd. Mogelijk moet u de code op een andere webpagina" fout inwisselen, dit kan betekenen dat u niet voldoet aan de deelnamevereisten om de code in te wisselen. Als je denkt dat je aan de vereisten voldoet, maar nog steeds een foutmelding krijgt, ga dan naar Xbox-ondersteuning voor meer informatie.