Hoe kan ik een game toevoegen aan of verwijderen uit mijn Backbone-app?

Om een game toe te voegen, moet u ervoor zorgen dat de Backbone-app actief is voordat u terugkeert naar het startscherm om de relevante game te starten. Zodra de game is gestart, drukt u eenvoudig op de Backbone-knop en dit zal de game toevoegen aan uw Backbone-opstartprogramma. Dit kan ook voor bepaalde diensten, zoals Xbox en PlayStation Remote-play.

Om een game te verwijderen, moet de game nog zijn geïnstalleerd voordat deze uit de Backbone-app wordt verwijderd. Zorg ervoor dat de Backbone-app en de game die u wilt verwijderen, zijn gestart en ga vervolgens naar iOS-instellingen - iPhone-opslag - Selecteer relevante game - Selecteer Offload-app. Keer dan terug naar de Backbone-app en selecteer A met de relevante game gemarkeerd, hierdoor wordt die selectie verwijderd. U kunt een video bekijken waarin dit proces wordt beschreven hier.