Welke schermopnamekwaliteit ondersteunt Backbone One?

Backbone's tools voor het opnemen, bewerken en delen van games ondersteunen nu 1080p 60 FPS-game-opnames op alle iOS 15.0-apparaten (iPhone 6s of hoger). We ondersteunen ook HEVC-codering voor 60 FPS (standaard ingeschakeld), wat betekent dat uw bestanden ongeveer half zo groot zijn als H.264-gecodeerde video's met ongeveer dezelfde kwaliteit.

Backbone's ML-aangedreven activiteitsfunctie voor efficiënte bewerking.

Met 60 FPS ingeschakeld ondersteunt Backbone een bitrate tot 30 mbps op geselecteerde high-end apparaten. Het is ook standaard ingeschakeld bij de nieuwste app-update. De opnamekwaliteit van games op je Backbone is nu vergelijkbaar met de standaard op je PS5 en Xbox Series X.