Heb ik de Backbone-app nodig om de Backbone One te gebruiken?

De Backbone-app is niet vereist om je Backbone One te laten werken met games. De Backbone One-app biedt echter een rijke, community-gedreven ervaring die je vast en zeker geweldig zult vinden!

Backbone+ geeft spelers toegang tot:

• de vernieuwde Backbone-app, met inbegrip van alle nieuwe, toekomstige functies;
  • exclusieve voordelen, zoals een gratis proefperiode voor Discord Nitro;
  • direct streamen naar Twitch;
  • en laat je je favoriete games op iPad, Mac, je tablet en pc spelen met je Backbone.

Als je je gratis proefperiode niet inwisselt of besluit om je niet te abonneren, installeert de app nog steeds automatisch nieuwe software-updates op het apparaat om de compatibiliteit met toekomstige versies van iOS te behouden. Je krijgt ook toegang tot de apparaatinformatie.

Kijk voor meer informatie over de aankondiging en functies van de Backbone-app op deze blogpagina of ga naar https://playbackbone.com/blog/announcing-backbone/