Heb ik de Backbone iOS-app nodig om Backbone One te gebruiken?

De Backbone iOS-app is niet vereist om uw Backbone One met games te laten werken. De Backbone One iOS-app biedt echter een rijke, door de gemeenschap aangestuurde ervaring waarvan we denken dat je er echt dol op zult zijn!

Backbone+ geeft spelers toegang tot:

Als je je gratis proefperiode niet inwisselt of besluit je niet te abonneren, zal de app nog steeds automatisch nieuwe software-updates op het apparaat installeren om de compatibiliteit met toekomstige iOS-versies te behouden en je toegang te geven tot apparaatinformatie.

Voor meer informatie over de aankondiging en functies van de Backbone-app, bekijk onze blogpagina hier of bezoek https://playbackbone.com/blog/announcing-backbone/