Welke iPhones zijn compatibel met Backbone One?

De Backbone One kan worden gebruikt met elk iOS-apparaat met iOS 15 of hoger. Ter referentie vindt u hieronder een lijst met iPhones waarop iOS 15 of hoger kan worden uitgevoerd.
iPhone 13
iPhone 13 mini
iPhone 13 Pro*
iPhone 13 ProMax*
iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 mini
iPhone 12
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max
iPhone 11
iPhone SE (1e generatie)
iPhone SE (2e generatie)
iPhone SE (3e generatie)
iPhone XS
iPhone XS Max
iPhone XR
iPhone X
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 6s
iPhone 6s Plus
*iOS-apparaten met bijzonder grote camerabulten gebruiken een optionele adapter voor een betere pasvorm. Deze adapter wordt meegeleverd met elke Backbone One die is gekocht op playbackbone.com en kan afzonderlijk worden aangevraagd hier.