Kan ik naar YouTube streamen terwijl ik op Backbone One speel?

Ja. De beste manier om Backbone (en iOS-games in het algemeen) te streamen, is door AirPlay 2 te gebruiken om je iPhone te spiegelen naar een Apple TV en je Apple TV aan te sluiten op een opnamekaartconfiguratie zoals een El Gato HD60S. Dit maakt streaming met lage latentie mogelijk met hoge resolutie en hoge framesnelheid (60FPS) op tvOS 14 en iOS 14.

Als je geen Apple TV en een capture-kaart hebt, kun je ook de Streamlabs-app gebruiken om rechtstreeks vanaf je telefoon te streamen.