Hoe kan ik mijn bestelling annuleren/bewerken of mijn adres wijzigen?

Wil je een bestelling ANNULEREN?

Bestellingen kunnen alleen voor verzending worden geannuleerd. Klik op de knop Annuleren op de bedankpagina van je bestelling om het proces te starten. Zodra je bestelling is geannuleerd, ontvang je binnen drie tot vijf werkdagen een terugbetaling op je oorspronkelijke betaalmethode.

Moet je je bestelling BEWERKEN, je verzendadres bijwerken of iets anders?

Eenmaal geplaatst, kunnen bestellingen alleen worden geannuleerd, niet bewerkt. Daarom raden we je aan om je bestelling te annuleren en te vervangen door je gewenste wijzigingen.

LET OP: tijdens de feestdagen en hoge e-mailvolumes kunnen we je verzoek mogelijk niet verwerken voordat je bestelling is verzonden.

Als je een retourverzoek wilt invullen, klik dan op de link hier om te beginnen.

Meer hulp nodig? Neem contact op met ons ondersteuningsteam met uw bestelnummer hier