Hoe bestel je de iPhone 13 Pro & 13 Pro Max adapter

Alleen de adapter nodig?

In de VS, adapter hier bestellen

In Canada (CA), adapter hier bestellen

In Australië (AU), adapter hier bestellen

In Nieuw-Zeeland (NZ), adapter hier bestellen

In Japan (JP), adapter hier bestellen

Alle andere locaties, adapter hier bestellen

DeBackbone One Adapter is een premium Backbone-accessoiredat zorgt voor een soepelere ervaring met telefoons met zeer grote camera's. De adapter is handig voor de iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max-modellenalleen , maar is niet strikt nodig.

De adapter isgratis voor bestaande Backbone-gebruikers met een iPhone 13 Pro of een 13 Pro Max (limiet 1 per apparaat) zolang de voorraad strekt. Houd er rekening mee dat de verzendkosten kunnen variëren afhankelijk van de locatie.

Houd er rekening mee dat alle bestellingen van de Backbone One die via onze website worden verzonden, een adapter in de doos bevatten.