Problemen met PlayStation Remote Play oplossen

Begin hier als je problemen hebt met PlayStation Remote Play:

1) Zorg ervoor dat je deze installatie-instructies voor PS Remote Play hebt voltooid.

*Opmerking: je moet de eerste installatie uitvoeren op hetzelfde netwerk als je console.

2) Controleer of het besturingssysteem van je telefoon en de PlayStation Remote Play-app up-to-date zijn.

3) Als je verbinding probeert te maken met je console via een mobiele verbinding, moet je de mobiele optie inschakelen in de instellingen van de PS Remote Play-app.

4) Als je meerdere accounts hebt op je PlayStation-console moet je je eerst aanmelden bij het account dat je op de console wilt gebruiken.

5) Als je problemen blijft ondervinden bij het instellen van Remote Play, neem dan hier contact op met Playstation-ondersteuning. Link: https://www.playstation.com/en-us/support/