Vilka Android-telefoner är kompatibla med Backbone One?

OBS: Den här artikeln gäller Android Backbone One-enheter. Om du letar efter kompatibla iPhone-enheter kan du gå hit.

Vi arbetar för närvarande med att utöka vår lista över kompatibla enheter för Android. Det är svårt att testa alla eftersom det finns tusentals Android-telefoner tillgängliga, men nedan hittar du en lista över Android-telefoner som vi har testat för kompatibilitet. Även om vi inte har testat andra, har vi hört från vårt team att de flesta icke-fällbara Android-modeller bör passa. Android-telefoner måste ha Android 10.0 eller senare, USB-C och USB OTG.

Om du äger en vikbar telefon klarade de inte vårt kompatibilitetstest, och vi anser inte att de är kompatibla. Men vi har hört talas om några användare som använder vikbara telefoner framgångsrikt.

Skärmbild

Observera att du inte behöver någon Backbone-adapter för Android-enheter.