Använd din provperiod på Xbox Game Pass Ultimate

Vem är berättigad?

Vi är glada att du vill utforska Microsoft Xbox-spelkollektionen på din Backbone One! Om du har en Backbone One - Standard Edition för iPhonekommer du att erbjudas en förmån när du köper enheten, nämligen en 1-månads provperiod av Microsoft Xbox Game Pass Ultimate (för nya abonnenter)! Alla Backbone One-kontroller kan dock använda Xbox Cloud Gaming-funktionen genom att ansluta ett aktuellt Xbox Game Pass Ultimate-konto. Kolla in funktioner som Xbox Remote Play!

Din kod anländer inom 3-4 veckor

Denna funktion har varit så efterfrågad att vi har fått slut på koder och håller på att uppdatera vårt utbud.  Om du har en Backbone One - Standard Edition för iPhone, följ instruktionerna i Backbone-appen för att lösa in din kod. Koden kommer att avvisas men vårt system kommer att lägga till ditt kontos e-postadress till vår lista, och vi kommer att kontakta dig inom 3-4 veckor med en ny glänsande kod! ✨

Under tiden kan du konfigurera Xbox Remote Play genom att följa anvisningarna på Xbox webbplats!