Så här ansluter du dina Steam-spel till Nvidia GeForce NOW

OBS: Du måste registrera dig för Nvidia GeForce NOW för att kunna använda den här funktionen.

Med Nvidia GeForce NOW kan du spela ett stort antal kontrollerkompatibla PC-spel från din enhet med hjälp av Backbone-appen. GeForce NOW är ett nivåindelat medlemskap (som inkluderar en gratisnivå) som ansluter till 1500+ PC-spel och gör att du kan spela dem var du än befinner dig. I den här artikeln kommer vi att gå igenom hur du ansluter dina Steam-spel och hur du använder ett GeForce NOW-medlemskap för att spela dessa spel direkt via Backbone-appen.

För mer information om vad GeForce NOW är och vilka medlemsnivåer som finns tillgängliga, se artikeln här.

Hur du ansluter ditt Steam-konto

På startskärmen i Backbone-appen klickar du på bubblan "Lägg till dina Steam-spel" i raden Mina spel. Du kan hitta den i slutet av raden.

Om du vill ansluta från inställningarna i Backbone-appen klickar du på menyknappen längst upp till vänster på skärmen - de tre staplade horisontella linjerna. Välj sedan Settings > Connections > Connect Steam Account

Logga in på ditt Steam-konto på nästa sida. Om du inte har något, registrera dig för ett först.

Skärmbild

Den gröna markeringen betyder att du är redo att börja! Om du ser ett varningstecken, se avsnittet om hur du fixar ditt Steam-konto.

Så här ansluter du när ditt Steam-konto är inställt på privat

Dina sekretessinställningar på Steam måste vara inställda på Offentligt för att spelen ska kunna kännas igen av Backbone-appen. Du kan ge oss tillåtelse att ändra inställningarna åt dig genom att klicka på knappen "Update for me" i dina inställningar.

Om du föredrar att göra det manuellt kan du gå till Steam och uppdatera dinasekretessinställningar. Det kommer att visas ett felmeddelande i anslutningsbubblan tills problemet har lösts.

Skärmbild

Jag får ett felmeddelande som säger "Fixa ditt Steam-konto".

Om du ser detta meddelande efter att ha justerat dina inställningar eller låtit appen göra det automatiskt, följ stegen nedan.

1. Antingen klickar du direkt på bubblan på startskärmen (och hoppar direkt till steg 5) eller så klickar du på menyknappen uppe till vänster i Backbone-appen - de tre staplade horisontella linjerna.
  2. Gå till "Settings"
  3. Gå till "Anslutningar"
  4. Välj "Fixa ditt Steam-konto"
  5. Gå igenom stegen för att konfigurera din Steam-profil och ändra sekretessinställningarna manuellt
  6. Klicka på "Kolla om det fixats" efteråt för att kontrollera att ändringarna fungerade.
  7. Om det fungerade kommer du att se dina Steam-spel på startsidan!

Navigera till din nyinrättade Steam Games-meny

När du har lyckats ställa in anslutningen till ditt Steam-konto hittar du en knapp på startsidan som heter "Visa dina Steam-spel". Klicka på det för att komma till din länkade Steam-spelsmeny!

En lista över kompatibla spelkontrollvänliga spel finns på denna sida. Alla spel med Steam-ikonen eller GeForce NOW-ikonen stöds på Backbone One.