Tack vare Apples nya USB-C-teknik i deras iPhone 15-serie är iPhone 15 kompatibel med vår USB-C Backbone kontroll. Du kan köpa en Backbone USB-C-kontroll på vår webbplats.

För iPhone 15-serien krävs ingen adapter. Vår nuvarande silikonadapter (för iPhone 13 & 14-serien) är inte kompatibel.

Märker du att din kamera stöter emot styrenheten? Din iPhones kameramodul kan komma emot Backbone. Oroa dig inte, allt glas på din iPhone (inklusive kameraglaset) är 10 gånger mer reptåligt än den hårda plast som används för Backbone. Din Backbone kan inte skada iPhones kameramodul.