Claiming Your Call of Duty: Warzone Mobile-förmån

För att lösa in din Call of Duty: Warzone Mobile-förmån som en Backbone+-prenumerant, följ dessa steg:

1. Gå till Warzone Mobiles inlösenwebbplats på www.callofduty.com/redeem/warzonemobile .

2. Du kommer att uppmanas att logga in på ditt Activision-konto. Du måste göra detta för att lösa in dina belöningar i spelet.

3. Efter lyckad inloggning anger du inlösenkoden.

4. När koden har lösts in kommer du att omdirigeras till en framgångssida så här: