Finns det ett ålderskrav för att använda Backbone?

Nej!

Backbone One (kontrollern) kräver inte att appen fungerar och är perfekt för spelare i alla åldrar! Styrenheten fungerar i alla spel som stöder spelkontroller (Minecraft, Roblox, Apple Arcade-spel, etc.).

Men, precis som iMessage, Fortnite, Discord, Houseparty och de flesta andra sociala appar, kräver Backbone-appen att du är 13 år eller äldre eftersom den är till för röstchatt och för att spela med vänner. Apple kräver att användare är 13 år eller äldre för att använda Logga in med Apple och garantera onlinesäkerhet.

Tänk på att Backbone One kan användas på tusentals controller-kompatibla spel utan appen.