Hur löser jag in mitt Xbox Game Pass Ultimate-erbjudande?

Här är några sätt att komma åt din spelkod:

1 - Xbox Game Pass Ultimate-koden förväntas tillhandahållas under installationen av Backbone. När du ansluter din Backbone One till din iPhone och öppnar Backbone-appen, förväntas installationsprocessen starta automatiskt.

2 - Du kan också kolla i Backbone-appen med din Backbone ansluten och klicka på rutan som visas nedan. Här ska du kunna få din kod.

OBS: Om du ser en "Kontrollera instruktionerna som följde med din kod. Du kan behöva lösa in den på en annan webbsida" fel, detta kan innebära att du inte uppfyller behörighetskraven för att lösa in koden. Om du tror att du uppfyller kraven, men fortfarande får ett felmeddelande, besök Xbox-support för mer information.