Hur lägger jag till eller tar bort ett spel från min Backbone-app?

För att lägga till ett spel, se till att Backbone-appen är aktiv innan du återvänder till startskärmen för att starta det relevanta spelet, när spelet har startat trycker du helt enkelt på Backbone-knappen och detta kommer att lägga till spelet i din Backbone launcher. Detta kan också göras för vissa tjänster, som Xbox och PlayStation Remote play.

För att ta bort ett spel måste spelet fortfarande vara installerat innan det tas bort från Backbone-appen. Se till att Backbone-appen och spelet du vill ta bort startas, och gå sedan till iOS-inställningar - iPhone-lagring - Välj relevant spel - Välj Offload-app. Gå sedan tillbaka till Backbone-appen och välj A med det relevanta spelet markerat, detta tar sedan bort det valet. Du kan se en video som beskriver denna process här.