Vilken skärminspelningskvalitet stöder Backbone One?

Backbones verktyg för spelinspelning, redigering och delning stöder nu 1080p 60 FPS spelinspelning över hela litany av iOS 15.0-enheter (iPhone 6s eller senare). Vi stöder också HEVC-kodning för 60 FPS (aktiverad som standard), vilket innebär att dina filer kommer att vara ungefär hälften så stora som H.264-kodade videor med ungefär samma kvalitet.

Backbones ML-drivna aktivitetsfunktion för effektiv redigering.

Med 60 FPS aktiverat stöder Backbone upp till 30 Mbps bithastighet på utvalda avancerade enheter. Det är också aktiverat som standard på den senaste appuppdateringen. Spelinspelningskvaliteten på din Backbone är nu i nivå med standarden på din PS5 och Xbox Series X.