Behöver jag Backbone iOS-appen för att använda Backbone One?

Backbone iOS-appen krävs inte för att din Backbone One ska fungera med spel. Dock erbjuder Backbone One iOS-appen en rik, gemenskapsdriven upplevelse som vi tror att du verkligen kommer att älska!

Backbone+ ger spelare tillgång till:

Om du inte löser in ditt 1 gratis år, eller bestämmer dig för att inte prenumerera, kommer appen fortfarande automatiskt att installera nya programuppdateringar på enheten för att bibehålla kompatibiliteten med framtida versioner av iOS samt ge dig tillgång till enhetsinformation.

För mer information om tillkännagivandet och funktionerna i Backbone-appen, kolla in vår bloggsida här eller besök https://playbackbone.com/blog/announcing-backbone/