Kan jag streama till YouTube när jag spelar på Backbone One?

Ja. Det bästa sättet att strömma Backbone (och iOS-spel i allmänhet) är att använda AirPlay 2 för att spegla din iPhone till en Apple TV och ansluta din Apple TV till en inspelningskort som en El Gato HD60S. Detta möjliggör streaming med låg latens med hög upplösning och hög bildhastighet (60FPS) på tvOS 14 och iOS 14.

Om du inte äger en Apple TV och ett inspelningskort kan du även använda Streamlabs-appen för att streama direkt från din telefon.