Vilka spel kan man spela med Backbone One?

En lista över kompatibla spel finns här. Vi uppdaterar ständigt denna sida med bra spel! Om vi har missat ett spel eller om vi inte har gjort rätt, kontakta oss genom att klicka på Hjälp-widgeten i det nedre högra hörnet av skärmen!

Backbone One erbjuder högkvalitativ spelupplevelse för alla dina favoritspel som har stöd för kontroller. Detta inkluderar de mest populära titlarna som Call of Duty®: Mobile, Minecraft och de flesta Apple Arcade- och Google Play Pass-spel.

Dessutom är Backbone också kompatibelt med många kontrollkompatibla tjänster! Om du vill veta mer om andra sätt att spela kan du läsa mer på vår sida Platformar .