Kontrollera din e-post för beställningsmeddelanden.  Om du inte har fått den ännu, kontrollera din skräppost eller papperskorgen.  Alla beställningsmeddelanden skickas till den e-postadress som du använde när du gjorde din beställning.

Din beställning kommer att behandlas i enlighet med vår fraktpolicy som finns här

Bekräftelse av leverans

För att göra din beställning angav du antingen din e-postadress eller ditt telefonnummer. Du får meddelanden från våra leveranspartners om status för din beställning och leverans. Det kan ta 48 timmar innan spårningsinformationen blir tillgänglig.

Leveranser till USA

Vänligen kontakta transportören direkt när du har fått din leveransavisering. USPS/FedEx har bett oss att ha extra tålamod på grund av den extra tid som krävs på grund av COVID-relaterade förseningar.

USPS "Status före leverans" eller "Etikett har skapats"

Om ditt paket är märkt "pre-shipment" eller "label has been created" betyder det att ditt paket nu är i USPS händer och att USPS kan ha missat en skanning. För att begära en leveransspårning, besök transportörens webbplats för kontaktinformation.

FÖR ATT KONTAKTA DIN OPERATÖR

USPS-FÖRSÄNDELSER - skicka in din förfrågan genom att klicka här

FEDEX-FÖRSÄNDELSER - Klicka häreller kontakta oss online påFedEx.com