Behöver jag äga en PC, konsol eller Backbone One för iPhone?

Ja och nej.

Backbone One öppnar en värld av möjligheter för alla typer av spelupplevelser. Du behöver inte ha en PC eller Xbox-konsol för att spela hundratals fantastiska spel kompatibla med handkontroller. PlayStation Remote Play och Xbox Remote Play kräver dock en konsol för att kunna spela. Xbox Cloud Gaming behöver dock inte det, eftersom du kan streama direkt till telefonen med en Xbox Game Pass Ultimate-prenumeration - ingen konsol krävs!

Observera att en Backbone+-prenumeration krävs för att starta Xbox Cloud Gaming från Backbone-appen.

Apple App Store erbjuder också hundratals fantastiska spel som är kompatibla med handkontroller och det finns olika moln- och fjärrspelsalternativ som gör att spelarna kan få tillgång till Xbox-konsol- och PC-spel utan att behöva äga något av dem.

Kolla in sidan Plattformar för att få mer information om dina alternativ, inklusive Xbox Cloud Gaming, Remote Play och GeForce NOW.