Nya spelare kommer automatiskt att få en 1 års gratis testversion av Backbone+ som ingår i deras köp av Backbone One. Efter det året förnyas Backbone+ automatiskt till det pris som anges i appen.

Backbone+ ger spelarna tillgång till:

• Exklusiva förmåner, som gratis månader av Xbox Game Pass Ultimate, andra kostnadsfria provversioner av tjänster, objekt i spelet och många fler förmåner som kommer.
  • Tillgång till den rika programvaruupplevelsen i Backbone-appen, inklusive alla nya funktioner ovan samt terminer.