Backbone-appen är gratis att använda! När du köper Backbone får du dock en gratis provperiod på vårt Backbone+-medlemskap. Låt oss titta närmare:

Backbone-appen - en gratis app med funktioner som uppdatering av firmware för spelkontrollen, kalibrering av joystick och knappmappning.  Vi rekommenderar att du laddar ner den här gratis appen för att hålla din Backbone One-kontrolls firmware uppdaterad.

Backbone+-medlemskap - ett premiumabonnemang i Backbone-appen för att hantera alla dina spel på ett och samma ställe, över 20 upplåsta funktioner, exklusiva förmåner, personliga spelrekommendationer, streaming direkt till twitch och mycket mer Det krävs INTE en Backbone+-prenumeration för att spela spel med din Backbone One-kontroll.

OBS: Backbone One-kontrollen kan fortfarande användas för att spela alla dina favoritspel och tjänster på vår webbplats här utan att du behöver ladda ner Backbone-appen eller ha ett Backbone+-medlemskap.

Nya spelare får automatiskt en gratis provperiod på Backbone+ när de köper Backbone One. Efter provperioden förnyas Backbone+ automatiskt till det pris som anges i appen.

Backbone+ ger spelarna tillgång till:

• Över 50 USD i förmåner samt belöningar i spelet.
  • Alla dina spel på ett och samma ställe med över 20 app-funktioner.
  • Exklusiva förmåner, som en gratis provperiod på Discord Nitro.
  • Streaming direkt till Twitch.
  • Spela dina favoritspel på iPad, Mac och PC med din Backbone One

Priser och tillgänglighet kan variera beroende på region. Backbones villkor gäller.