Hur konfigurerar jag Xbox Game Pass Ultimate?

Innan du börjar behöver du ett Microsoft-konto med ett aktivt Xbox Game Pass Ultimate-abonnemang.

Du kan skapa ett Microsoft-konto här: https://account.microsoft.com/account/

Den kostnadsfria testversionen av Xbox Game Pass Ultimate är endast tillgänglig för kunder som har köpt Backbone One - Standard Edition för iOS från en auktoriserad återförsäljare.

Om du fortfarande behöver lösa in din Xbox Game Pass Ultimate-testversion från ett köp av Backbone One - Standard Edition för iOS kan du kolla här.

Om du behöver hjälp med att lösa in testversionen till ditt Microsoft-konto, se här.

När du väl har ett Microsoft-konto med ett aktivt Xbox Game Pass Ultimate-abonnemang (antingen från vår förmån eller från ditt eget abonnemang) följer du stegen nedan för att börja spela!

På iOS / Apple-enheter:

• Öppna Backbone-appen och navigera till dina kontoanslutningar:

Backbone-appen > Menu > Settings > Connections

• Använd knappen Anslut Xbox-konto för att ansluta ditt Microsoft-konto till ett aktivt Xbox Game Pass-abonnemang.

• När du har anslutit ditt konto letar du efter ett Xbox Game Pass-spel i Backbone-appen för att börja spela! Du kan identifiera dessa med den lilla Xbox-ikonen (se nedan).

• Välj det Xbox-spel du vill spela och använd knappen Spela direkt.

• Du kommer att bli ombedd att logga in på ditt Microsoft-konto. Använd inloggningsknappen och logga in på ditt Microsoft-konto.
  • När du har loggat in kan du börja spela alla dina favorittitlar från Xbox Game Pass direkt i Backbone-appen!

På Android-enheter:

• Öppna Backbone-appen och hitta en Xbox Cloud Gaming-titel! Du kan hitta dem genom att hitta spel med en Xbox-logga (se nedan).
  • Öppna ett spel i Backbone-appen och logga in på ditt Microsoft-konto med ett aktivt Xbox Game Pass Ultimate-abonnemang! Vi rekommenderar att du markerar "Håll dig inloggad" så att du inte behöver logga in varje gång du vill starta ett spel!