Hur ställer jag in Xbox Remote Play?

Om du har en kompatibel Xbox kan du streama dina spel från konsolen direkt till din telefon och Backbone. Den här funktionen fungerar utmärkt när du spelar Xbox-spel och inte är hemma!

För att konfigurera Xbox Remote Play följer du instruktionerna på Xbox:s webbplats här.

Om du inte äger en Xbox-konsol kan du alltid använda Xbox Cloud Gaming om du har en Xbox Game Pass Ultimate-prenumeration. Observera att en Backbone+-prenumeration krävs för att starta Xbox Cloud Gaming från Backbone-appen.