Förlorar jag mina Backbone+-data om jag säger upp mitt medlemskap?

Nej. Om du avslutar ditt medlemskap och inte tar bort ditt konto, kommer alla dina data och kontoinformation att förbli säkert sparade enligt vår Integritetspolicy. Om du väljer att återigen anmäla dig, kommer dina uppgifter och din kontoinformation omedelbart att vara tillgängliga igen.

När börjar och slutar min kostnadsfria provperiod?

Den kostnadsfria provperioden börjar så snart du tecknar ett Backbone+-medlemskap. Om du väljer att avbryta innan din provperiod löper ut behåller du resten av din kostnadsfria provperiod!

Måste jag betala för en gåvomottagares Backbone+-medlemskap?

Nej. Under gåvoprocessen används inte dina betalningsuppgifter för att registrera dig för ett Backbone+-medlemskap. Backbone+-medlemskapet kommer inte att erbjudas förrän presentmottagaren har registrerat sig för ett konto. Efter den kostnadsfria provperioden kommer presentmottagaren automatiskt att debiteras det angivna prenumerationspriset för Backbone+-medlemskap.

Kan jag betala för en vän eller familjemedlems Backbone+-medlemsavgift?

Det alternativet finns för närvarande inte.

När är min faktureringscykel?

Provmedlemskap startar det datum då du först löser in ditt Backbone+-provmedlemskap. När den kostnadsfria provperioden är slut kommer du automatiskt att debiteras det överenskomna priset för medlemskap i Backbone+.

Vad är "livstidsmedlemskap"?

Livstidsmedlemskap är ett engångserbjudande för grundande Backbone One-ägare som köpte före den 4 november 2021. Kampanjperioden för livstidsmedlemskap har nu gått ut. Om du har ett Livstidsmedlemskap förblir ditt Backbone+-medlemskap gratis så länge du har samma aktiva Backbone-konto med samma e-postadress.

--

Priser och tillgänglighet kan variera beroende på region. Backbones villkor gäller.